Nyheter

Senaste nytt kring Formel 1 & Speedway

De senaste nyheterna från Formel 1 och Speedway! Här hittar du allt du behöver veta om de hetaste loppen, de senaste förarbytena, förarnas prestationer och exklusiva intervjuer.

I Formel 1 kämpar världens bästa förare i de mest tekniskt avancerade bilarna på ikoniska banor runt om i världen. Följ med när stjärnor som Max Verstappen och Lewis Hamilton tävlar om pole position och segrar i klassiska lopp som Monacos Grand Prix och Italiens Grand Prix.

Samtidigt bjuder Speedway på nervkittlande action när modiga förare kastar sig runt ovalbanor i hastigheter över 100 km/h, utan bromsar. Upplev spänningen när förare som Bartosz Zmarzlik och Tai Woffinden gör upp i klassiska tävlingar som Speedway Grand Prix och Speedway of Nations.

Oavsett om du är ett fan av Formel 1:s glamour och spetsteknologi eller Speedways råa fart och mod, har vi de senaste nyheterna, resultaten och insikterna. Häng med i svängarna och missa inte en sekund av spänningen från två av världens mest fascinerande motorsporter!

Läs mer